Sisällöntuottajamme: Viva Vahtera

Wille ”Viva” Vahtera on 54-vuotias yksinhuoltaja, jolla on hallintotieteiden tutkinto ja yli 12 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista. Hänen intohimonsa on selittää monimutkaisia taloudellisia termejä ja käsitteitä tavalla, joka lukijoiden on helppo ymmärtää. Blogi-postaustensa kautta Viva pyrkii tarjoamaan arvokkaita oivalluksia ja neuvoja erilaisista taloudellisista aiheista. Vivaa ajaa palo auttaa lukijoita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä pulmallisissa tilanteissa. Laajan tietämyksensä ja asiantuntemuksensa ansiosta Viva on luotettava resurssi niille, jotka haluavat oppia lisää rahoituksesta ja sijoittamisesta.

Liikkeenjohdon konsultoinnin uran ja rahoituksesta kirjoittamisen intohimon lisäksi Viva on innokas ulkoilun harrastaja. Hän viettää viikonloppunsa usein patikoiden metsässä, tekemällä pitkiä pyöräretkiä maaseudulla ja tutkimalla uusia polkuja ja pientareita. Viva on myös innokas lukija,  kun hän ei työskentele tai harrasta ulkoilua, voit usein löytää Vivan käpertyneenä hyvän kirjan äärestä, eksyneenä menneisyyden ihmisten tarinoihin ja tapahtumiin.  Kiireisestä aikataulustaan huolimatta Viva varaa aina aikaa intohimoilleen ja harrastuksilleen, koska hän uskoo, että ne ovat tyydyttävän ja monipuolisen elämän suola ja pippuri!

Ammattimaisena liikkeenjohdon konsulttina ja harrastelevana talousbloggaajana Viva Vahtera on erittäin intohimoinen varmistamaan tuottamansa sisällön tarkkuuden ja eettisen perustan. Hän tutkii ja tarkastaa perusteellisesti kaikki blogikirjoituksiinsa sisältyvät tiedot ja pyrkii tarjoamaan lukijoilleen luotettavaa ja hyödyllistä tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Viva on myös sitoutunut noudattamaan korkeimpia eettisiä standardeja kirjoituksissaan ja pyrkii aina olemaan oikeudenmukainen ja objektiivinen analyyseissään ja kommenteissaan. Ennen kaikkea Vivaa ohjaa syvä vastuuntunto lukijoitaan kohtaan, ja hän ottaa tämän vastuun erittäin vakavasti. Riippumatta siitä, kirjoittaako hän uusimmista taloudellisista trendeistä vai tarjoaako hän neuvoja yksinkertaisemmissa asioissa. Arvokkaiden oivallusten ja tietojen tarjoaminen on Vivalle sydämen asia.