Sijoittaminen

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut sijoittaja, löydät täältä arvokkaita tietoja ja resursseja, jotka auttavat sinua kasvattamaan varallisuuttasi. Tutustu artikkeleihimme, työkaluihimme ja asiantuntijoiden neuvoihin, jotta voit aloittaa sijoittamisen luottavaisin mielin jo tänään.

Ville “Viva” Vahtera

Tonni säästöön kuussa: 6 strategiaa

Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme joitakin parhaita strategioita, joilla voit saada tonnin säästöön kuussa. Jos siis olet valmis aloittamaan säästämisen, aloitetaan!

Rakenna täydellinen aloittelijan osakesalkku: Vinkkejä ja niksejä sijoittamiseen!

Oletko aloitteleva sijoittaja, joka on aikeissa rakentaa osakesalkun? Lue vinkit aloittelijan osakesalkun rakentamiseen!

Miten korkorahasto toimii

Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme tarkemmin, miten korkorahastot toimii ja mitä etuja ne voivat tarjota. Keskustelemme myös näihin rahastoihin sijoittamiseen liittyvistä riskeistä ja siitä, miten valita oikea rahasto salkkuusi.

Miten rahastot eroavat osakkeista: Mitä sinun tulee tietää!

Sijoittamisessa on tärkeää ymmärtää, miten rahastot eroavat osakkeista. Rahastot ovat sijoitustyyppi, joka yhdistää useiden sijoittajien rahat ja sijoittaa ne erilaisiin varoihin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja muihin arvopapereihin. Osakkeet taas ovat arvopaperityyppi, joka edustaa omistusosuutta yrityksessä.

Miksi valita ETF – Tämä sinun on tiedettävä!

Etsitkö tapaa monipuolistaa salkkuasi ja maksimoida sijoitustuottosi? Pörssinoteeratut rahastot (ETF) voivat olla vastaus. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, miksi ETF:t ovat hyvä valinta sijoittajille. Tarkastelemme ETF:ien etuja, sitä, miten valita oikeat ETF:t salkkuusi, ja ETF:iin sijoittamiseen liittyviä riskejä. Tämän kirjoituksen lopussa ymmärrät paremmin, miksi valita ETF.

Miksi sijoittaa rahastoon 2023

Sijoittajilla on useita erityisiä syitä siihen, että he turvautuvat rahastoihin sen sijaan, että he hoitaisivat omaa salkkuaan suoraan. Ensisijaiset syyt, joiden vuoksi yksityishenkilö voi valita sijoitusrahastot yksittäisten osakkeiden sijasta, ovat hajauttaminen, helppous ja alhaisemmat kustannukset.