Toimitettu tullimaksu (DDP)

Mikä on DDP?

Dynamic Data Platform (DDP) on Microsoftin kehittämä järjestelmä, joka mahdollistaa tietojen hallinnan ja jakamisen eri lähteistä. Se tarjoaa yhdenmukaisen ja skaalautuvan alustan, jolla voi hallita ja jakaa tietoja eri lähteistä. DDP:n avulla voi luoda yhteensopivia tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja, joiden avulla voi hallita ja analysoida tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. DDP:n avulla voi myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja.

DDP:n avulla voidaan luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja, joiden avulla voi hallita ja analysoida tietoja. DDP:n avulla voidaan myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja, joiden avulla voi hallita ja analysoida tietoja. DDP:n avulla voidaan myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja, joiden avulla voi hallita ja analysoida tietoja. DDP:n avulla voidaan myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja, joiden avulla voi hallita ja analysoida tietoja.

DDP:n avulla voidaan myös luoda ja hallita tietokantoja, jotka voivat olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja. Se tarjoaa myös työkaluja,