Musta perjantai

Musta perjantai on päivä, jolloin New Yorkin osakemarkkinoilla tapahtui suuri romahdus vuonna 1929. Se oli alku talouslamalle, joka kesti lopulta useita vuosia ja aiheutti maailmanlaajuisen talouskriisin.

Milloin Black Week alkaa?

Black Week on suosittu tapahtuma, joka alkaa yleensä viikonloppuna marraskuun toisena tai kolmantena viikonloppuna. Tapahtuman ajankohta vaihtelee vuosittain ja se voi olla erilainen eri maissa. Black Weekin ajankohdan määrittelevät useimmiten verkkokauppiaat ja muut liikeyritykset, joilla on tarjouksia ja alennuksia tuotteilleen. Yritysten lisäksi myös monet sivustot ilmoittavat Black Week -tarjouksistaan etukäteen. Tarkka pvm riippuu siitä, milloin yritys haluaa antaa asiakkailleen parhaita mahdollisia tarjouksia ja alennuksia.

Mitä tarkoittaa Cyber Monday?

Cyber Monday on verkkokauppojen suosittu alennuspäivä, joka tapahtuu aina maanantaina heti Black Fridayn jälkeen. Cyber Monday -päivinä verkkokaupat tarjoavat erityisiä alennuksia ja kampanjoita asiakkailleen. Alennustarjoukset voivat sisältää esimerkiksi ilmaisen toimituksen tai prosentuaalisia alennuksia tuotteista. Cyber Monday on hyvä pöytien vedonlyöntipaikka niille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua fyysiseen Black Friday-ostamiseen paikan pälll.

Milloin parhaat alennukset?

Parhaat alennukset vaihtelevat yritysten ja tuotteiden mukaan. Yleensä parhaita alennuksia tarjotaan sesonkien ulkopuolella, kuten talvella tai syksyllä. Myös erilaiset tapahtumat ja juhlat voivat olla hyviä aikoja saada suuria alennuksia. Usein myös uusien tuotteiden lanseerauksen yhteydessä on mahdollista saada houkuttelevia etuuksia ja alennuksia. Alennettujen hintojen lisäksi monet verkkokaupat tarjoavat asiakkailleen ilmaisen toimituksen, rahanpalautusta tai muuta bonusta ostoksista.