Roska Bond

Kuka on seuraava Bond?

Seuraava Bond on vielä määrittelemätön. Yleensä uusi Bond-näyttelijä valitaan jokaisen edellisen elokuvan julkaisun jälkeen, ja viimeisin Bond-elokuva oli Spectre vuonna 2015. Siksi seuraavan Bondin näyttelijä ei ole vielä tiedossa. Kuitenkin, useat nimet ovat olleet esillä, kuten Tom Hiddleston, Idris Elba ja Tom Hardy. Kaikki nämä näyttelijät ovat suosittuja vaihtoehtoja, mutta toistaiseksi ei ole vahvistusta siitä, kuka tulee olemaan seuraava Bond.

Montako bondia on tehty?

Montako bondia on tehty tarkoittaa, kuinka monta erilaista joukkovelkakirjaa on olemassa. Joukkovelkakirjat ovat erityyppisiä velkakirjoja, joita yritykset ja hallitukset käyttävät kerätäkseen rahaa. Yritykset voivat myydä joukkovelkakirjoja sijoittajille, jotka saavat tuoton, kun yritys maksaa takaisin velan. Hallitukset voivat myös myydä joukkovelkakirjoja sijoittajille, jotta ne voivat kerätä rahaa tarvitsemiensa hankkeiden toteuttamiseen.

Joukkovelkakirjojen lukumäärä vaihtelee suuresti maittain ja alueittain. Yritykset ja hallitukset voivat myydä useita erilaisia joukkovelkakirjoja, jotka voivat olla eri pituisia, korkoja ja maturiteetteja. Yritykset voivat myös myydä joukkovelkakirjoja eri valuutoissa, jotta ne voivat kerätä rahaa eri maista.

Yleensä joukkovelkakirjojen määrää mitataan miljardien dollareina. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus on myynyt yli 20 miljardia dollaria joukkovelkakirjoja vuonna 2020. Tämän lisäksi monet yritykset ja hallitukset ympäri maailmaa ovat myyneet miljardeja dollareita joukkovelkakirjoja.