Säästäminen

Olitpa sitten vasta aloittamassa tai optimoimassa nykyistä säästöstrategiaasi, täältä löydät arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan rahoistasi kaiken irti.

Autamme sinua rakentamaan vahvan perustan taloudelliselle tulevaisuudellesi aina budjetoinnin perusteista älykkäisiin sijoitusvalintoihin. Tutustu artikkeleihimme ja resursseihimme ja aloita säästäminen fiksummin jo tänään.

Ville “Viva” Vahtera

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen on velkahelpotusvaihtoehto, jossa lainaat rahaa maksaaksesi olemassa olevat velat pois. Otat yhden uuden suuremman velan pienemmällä korolla ja käytät varat useiden pienempien, korkeakorkoisten velkojen maksamiseen. Oikeissa taloudellisissa olosuhteissa tästä voi olla monenlaisia etuja, ja voit säästää satoja euroja kuukaudessa. 8 hyvää syytä harkita lainojen yhdistämistä. Yksinkertaistettu takaisinmaksu Useiden laskujen maksaminen kuukauden aikana voi … Read more

Kannattaako nuorena säästää vai elää?

Nuorena aikuisena saatat miettiä kannattaako nuorena säästää vai elää? Tässä postauksessa leikittelemme eri ajatuksilla.

Säästäminen ruokakuluissa – Ultimaattinen opas

Tärkeintä on tehdä muutama pieni muutos, jotka tuovat suuria säästöjä. … Löysimme juuri erittäin helpon tavan aloittaa säästäminen ruokakuluissa.

Velan perintä kaverilta: 5 vinkkiä

Kun ystävä pyytää lainaa, voi olla vaikea kieltäytyä. Velanperintä kaverilta voi olla välillä haastavaa. Kokosimme 5 vinkkiä velan perintään kaverilta tai perheenjäseneltä!

Tonni säästöön kuussa: 6 strategiaa

Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme joitakin parhaita strategioita, joilla voit saada tonnin säästöön kuussa. Jos siis olet valmis aloittamaan säästämisen, aloitetaan!

Kannattaako inflaation aikana ottaa lainaa: Selvitimme hyvät ja huonot puolet

Inflaatio voi olla haastava asia, varsinkin kun on kyse lainan ottamisesta. Kannattaako ottaa lainaa inflaation aikana? Katsotaanpa hyviä ja huonoja puolia, jotta voit tehdä päätöksen.

Miten rahastot eroavat osakkeista: Mitä sinun tulee tietää!

Sijoittamisessa on tärkeää ymmärtää, miten rahastot eroavat osakkeista. Rahastot ovat sijoitustyyppi, joka yhdistää useiden sijoittajien rahat ja sijoittaa ne erilaisiin varoihin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja muihin arvopapereihin. Osakkeet taas ovat arvopaperityyppi, joka edustaa omistusosuutta yrityksessä.

Asuntolainan maksaminen etuajassa: Säästä tuhansia euroja!

Harkitsetko asuntolainan maksamista etuajassa? Se voi olla hyvä tapa säästää korkokuluissa ja kasvattaa omaa pääomaa nopeammin. Ennen kuin päätät maksaa asuntolainasi ennenaikaisesti pois, sinun on kuitenkin otettava huomioon muutama asia.

Mitä tehdä kun on ylivelkaantunut? Vinkkejä velkahelvetin jäädyttämiseen

Tunnetko hukkuvasi velkoihin? Jos tunnet, et ole yksin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kamppailevat ylivelkaantumisen kanssa. Lue, mitä voit tehdä kun olet ylivelkaantunut.

Miksi sijoittaa rahastoon 2023

Sijoittajilla on useita erityisiä syitä siihen, että he turvautuvat rahastoihin sen sijaan, että he hoitaisivat omaa salkkuaan suoraan. Ensisijaiset syyt, joiden vuoksi yksityishenkilö voi valita sijoitusrahastot yksittäisten osakkeiden sijasta, ovat hajauttaminen, helppous ja alhaisemmat kustannukset.