Miten päästä tuotetestaajaksi?

15 tuotetestausyritystä, joihin liittyä tänään

Tuotetestaus on erinomainen tapa ansaita rahaa tai saada ilmaisia tuotteita samalla kun jaat mielipiteesi ja vaikutat markkinoihin. Tässä on katsaus 15 tuotetestausyritykseen, joihin voit liittyä tänään:

 1. Influenster: Influenster on suosittu tuotetestausalusta, joka tarjoaa testaajille täysikokoisia ilmaistuotteita rehellisen palautteen antamista vastaan.
 2. JJ Friends & Neighbors: JJ Friends & Neighbors on asiakastutkimusohjelma, joka keskittyy henkilökohtaiseen hygieniaan ja kauneustuotteisiin. Testaajat saavat ilmaistuotteita ja palkkioita osallistumisestaan.
 3. UserTesting: UserTesting on tunnettu yritys, joka tarjoaa tuotetestausmahdollisuuksia live-keskustelujen ja itseohjautuvien testien avulla.
 4. Opinion Outpost: Opinion Outpost tarjoaa testaajille eri tavoin ansaittavia pisteitä tai käteistä vastineeksi kyselyihin vastaamisesta ja tuotteiden testaamisesta.
 5. Pinecone Research: Pinecone Research on toinen yritys, joka tarjoaa tuotteiden testaamista vastaan palkkioita käteisenä tai pisteinä.
 6. BzzAgent: BzzAgent tarjoaa erilaisia tapoja ansaita pisteitä tai rahaa kyselyihin vastaamisesta ja tuotteiden testaamisesta.
 7. Amazon Vine: Amazon Vine on kutsuvierasohjelma, jossa arvostelijat saavat tuotteita ilmaiseksi vastineeksi puolueettomista arvosteluista.
 8. Smiley 360: Smiley 360 tarjoaa ilmaistuotteita, kunhan annat yksityiskohtaista palautetta.
 9. Home Tester Club: Home Tester Club antaa testaajille ilmaisia tuotteita vastineeksi arvostelujen jättämisestä.
 10. Rebaid: Rebaid tarjoaa ilmaistuotteita vastineeksi perusteellisesta palautteesta.
 11. Brandbassador: Brandbassador tarjoaa tuotetestaajille palkkioita ja ilmaistuotteita sekä mahdollisuuden olla mukana brändien kampanjoissa.
 12. Toluna: Toluna on kansainvälinen markkinatutkimusyritys, joka tarjoaa tuotetestausmahdollisuuksia palkkioiden vastineeksi.
 13. Trybe: Trybe tarjoaa ilmaisia tuotteita testattavaksi vastineeksi arvostelujen jättämisestä.
 14. Anna palautetta: Useat yritykset, kuten suuret kuluttajatuoteyhtiöt, tarjoavat tuotetestausmahdollisuuksia, jos otat heihin suoraan yhteyttä ja tarjoat palautetta tuotteista.

Liittymällä näihin yrityksiin voit aloittaa tuotteiden testaamisen ja osallistua erilaisiin markkinatutkimuksiin vastineeksi palkkioista, ilmaistuotteista tai käteisestä. Muista valita yritykset huolellisesti ja keskittyä tuotteisiin, jotka ovat sinulle mielenkiintoisia tai joista olet jo kiinnostunut.

Miten tulla tuotetestaajaksi

Tuotetestaajaksi ryhtyminen tarjoaa mahtavan mahdollisuuden ansaita rahaa tai saada ilmaisia tuotteita samalla kun jaat mielipiteesi ja vaikutat markkinoihin. Tässä on opas siitä, miten voit tulla tuotetestaajaksi:

 1. Rekisteröidy tuotetestausalustoille: Aloita rekisteröitymällä eri tuotetestausalustoille, kuten Influenster, UserTesting ja Toluna. Täytä profiilitiedot huolellisesti ja varmista, että tietosi ovat ajantasalla.
 2. Valitse tuotteita testattavaksi: Selaa tuotelistoja eri alustoilla ja valitse sinua kiinnostavat tuotteet testattavaksi. Muista, että jotkut alustat saattavat vaatia testaajilta tiettyjä demografisia tietoja tai muita kriteereitä.
 3. Anna rehellistä ja perusteellista palautetta: Kun saat tuotteen testattavaksi, käytä sitä huolellisesti ja anna rehellinen ja perusteellinen palautteesi. Keskity tuotteen hyviin ja huonoihin puoliin sekä mahdollisiin parannusehdotuksiin.
 4. Kirjoita korkealaatuisia arvosteluja: Ota aikaa kirjoittaaksesi korkealaatuisia arvosteluja testaamistasi tuotteista. Käytä eläviä ja kiehtovia sanoja sekä anna lukijoille kattava käsitys tuotteen ominaisuuksista ja kokemuksestasi sen käytössä.
 5. Rakenna sosiaalisen median seuraajakuntaa: Sosiaalinen media voi olla voimakas työkalu tuotetestauksen edistämisessä. Rakenna seuraajakuntaa eri sosiaalisen median alustoilla ja jaa arvostelujasi ja kokemuksiasi testaamistasi tuotteista.
 6. Hae korkeammin palkattuja mahdollisuuksia: Kun saat enemmän kokemusta ja hyviä arvosteluja, hae korkeammin palkattuja tuotetestausmahdollisuuksia. Jotkut yritykset tarjoavat tuotetestauksia, joista maksetaan suurempi palkkio tai jopa kokopäiväistä työtä.
 7. Ota yhteyttä yrityksiin suoraan: Älä pelkää ottaa suoraan yhteyttä tuoteyrityksiin ja tiedustella mahdollisuuksia testata heidän tuotteitaan. Monet yritykset ovat avoimia yhteistyölle aktiivisten tuotetestaajien kanssa.

Muista, että tuotetestaaminen vaatii omistautumista ja aikaa. Ole valmis antamaan konstruktiivista palautetta ja kehittämään kirjoitus- ja arvostelutaitojasi matkan varrella. Tällä tavoin voit menestyä tuotetestaajana ja nauttia eduista, joita tämä harrastus tarjoaa.

Lopuksi: Tuotetestaajan työpaikat

Tuotetestaajana toimiminen avaa lukuisia mahdollisuuksia ansaita rahaa tai saada ilmaisia tuotteita samalla kun jaat mielipiteesi ja vaikutat markkinoihin. Tässä muutamia lopullisia ajatuksia tuotetestaajan työpaikoista:

 • Tuotetestaaminen voi olla erinomainen tapa ansaita ylimääräistä tuloa. Monet yritykset tarjoavat rahapalkkioita tai ilmaisia tuotteita testaajilleen.
 • Tuotetestaajaksi ryhtymällä saat mahdollisuuden kokeilla uusimpia tuotteita ennen muita ja antaa arvokasta palautetta yrityksille.
 • On tärkeää muistaa, että menestyäkseen tuotetestaajana on täytettävä riittävästi arvosteluja ja noudatettava testaussivustojen ohjeita. Luotettavuus ja rehellisyys ovat avainasemassa.
 • Vaikka monet tuotetestaustöitä tarjoavat yritykset ovat luotettavia, on kuitenkin tärkeää varoa huijausyrityksiä. Ole tarkkana ja luota vain tunnettuihin alustoihin ja yrityksiin.
 • Rakenna hyvä maine tuotetestaajana. Kirjoita selkeitä, kattavia ja ammattimaisia arvosteluja. Näin voit erottua muista testaajista ja houkutella enemmän työmahdollisuuksia.
 • Ole valmis ottamaan haaste vastaan. Tuotetestaaminen voi joskus olla aikaa vievää ja vaativaa, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuksia oppia uusia asioita ja laajentaa tietämystäsi eri tuoteryhmistä.

Nyt kun olet perehtynyt tuotetestaamisen maailmaan ja tiedät, miten päästä alkuun, voit hyödyntää tätä mielenkiintoista mahdollisuutta ansaita rahaa tai saada ilmaisia tuotteita testaamalla. Tartu tilaisuuteen, luo jännittäviä arvosteluja ja nauti osaltasi markkinoiden vaikuttamisesta!